Inauguració curs 2022-2023

04/10/2022
Lloc: Teatre Principal
Categoria: Notícies
Inauguració curs 2022-2023. Parlament presidenta

El 4 d’octubre a les 6 de la tarda ha tingut lloc, al Teatre Principal d'Arenys de Mar,  la inauguració del curs 2022-2023 de l’Aula d’Extensió Universitària.

L’acte ha estat presidit per l'il.lma. Alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno i Nogué, l'il.lm. Alcalde d'Arenys de Munt, Josep Sánchez i Camps, el Sr. Joaquim Manel Julve, representant d'Afopa i la presidenta de l’entitat. Mercè Cussó i Cervera.

Després de les paraules de benvinguda de la presidenta, tot fent memòria que aquest curs és el 19è des de la creació de l’aula, intervingueren els alcaldes d’Arenys de Munt i d’Arenys de Mar. L’alcaldessa d’Arenys de Mar reiterà el suport de l’Ajuntament a l’Aula i es mostrà satisfeta que cada cop hi hagi més interès en aquestes iniciatives i en adquirir més coneixements per a poder “Posar vida als anys i no sols anys a la vida”. Finalitzà el parlament inaugurant formalment el nou curs.

Acabats els discursos fou el torn de la presentació de la nova pàgina web de l’Aula www.auladarenysdemar.cat. Esther Soler, de l’empresa Ample24, feu una explicació del que hi trobaríem a la plana web i encoratjà a utilitzar-la tant des de l’ordinador com amb dispositius mòbils.

L’acte es va cloure amb un concert de guitarra a càrrec de Mariana Gómez Amezcua.

Mariana Gómez, nascuda a Paracho (Mèxic) i actualment vilatana d’Arenys de Mar, és considerada una de les joves guitarristes més destacades en l’àmbit de la guitarra clàssica. Es una artista molt premiada pels seus mèrits artístics i també en la realització de projectes culturals. Ha fet concerts pels Estats Units, Bolívia, Brasil, Mèxic, Perú, Itàlia, Canadà i Espanya, entre d’altres.

El programa que interpretà brillantment Mariana Gómez fou:

Evocación - Consuelo Bolio

En un país lejano - (obra dedicada a Mariana Gómez) Jaime Gómez Martínez

Española .- Joaquin Malats

Recuerdos de la Alhambra – Francisco Tárrega Serenata

Dues cançons populars mexicanes

              La Pajarera

              La Valentina)

Dues cançons populars catalanes – Arranjament de Miquel Llobet

              La cançó del lladre

              El Noi de la mare

Tango en skai – Roland Dyens

 

Acabat el concert la presidenta acomidà l'acte i convocà els assistents als actes del curs.