Concerts, Òpera i Teatre

Inauguració del curs 2023-2024

Alt

El dimarts 3 d'octubre, al Teatre Principal d'Arenys de Mar, s'ha fet la inauguració del curs 2023-2024. Curs que serà especial donat que enguany l'aula en farà 20 des de la seva fundació.

 

L'acte, que recull la fotografia, va comptar amb el regidor de Cultura d'Arenys de Mar en representació del Sr Alcalde, Sr. Agustí Farré, l'Alcalde d'Arenys de Munt, Sr. Josep Sánchez, la Presidenta d'Afopa, Sra. Muntsa Lamúa i la Presidenta de la nostra entitat, Sra. Mercè Cussó.

Manon de Massenet, l’òpera francesa més estimada

Alt

Manon és una òpera perfecta que marca un punt d'inflexió en la història de l'opera, Les seves àrees i duos són molt coneguts. Al Liceu hi ha tingut una rellevància especial car en un dels tres plafons del prosceni que hi havia al teatre que es va cremar el 1994, hi era representant l'òpera francesa.

 

EL CONFERENCIANT

Pol Avinyó Rosselló, musicòleg i divulgador musical del Gran Teatre del Liceu ha fet una introducció prèvia a l’anada al Liceu del divendres 21 d’abril a veure l’òpera Manon de Massenet.

Les herbes santes dels Caputxins

Alt

La utilitat de les plantes és coneguda des de molt antic tant en la salut, la cuina, els licors, els tints,....I si parlem de les herbes santes estem fent referència a les que científicament es coneixen com a "officinalis", és a dir, les plantes que tenen usos en medicina i fitoteràpia. I n'hi ha un bon munt amb gran diversitat de virtuts remeieres.

 

EL CONFERENCIANT